26 Ocak 2014 Pazar

Minecraft Oyunu

Yaklaşık 8 yıldır hiç durmadan kendini bizlere gösteren Minecraft, durmadan güncellenmektedir. 8 milyonu aşkın kullanıcıyla bizleri kendine bağlayan Minecraft, her zaman en iyisini yapabilmek adına çabalamaktadır.

Bu durumdan dolayı Minecraft oynayan playerların hep devam etmesine neden olmuş bir oyun olmayı başarmıştır. Bizlerin böyle başarılı bir oyun karşısında sürekli bağlanmasına neden olan Minecraft şirketi Mojang, bu gelişmesini ta ki 1.7.4 sürümüne kadar sürüklemiş, daha da güncel versiyonları ortaya çıkarmak için çabalamaktadır.

1.7.4 sürümü ile kendine pek çok şey katmayı başaran Minecraft, her zaman en iyisini yapabilmek için çabalamaya devam ediyor. Biz de bundan dolayı sabırsızlanıp, hep en iyisine ulaşmanın ve kendi dünyamıız yaratmanın sabırsızlığı içine giriyoruz.

Mojang'ın bu tutumuyla beraber Minecraft oyuncuları, yeni oyunlarının tadını çıkarırken, gelen yeni güncellemelerden otomatik olarak haberdar oluyorlar. Bu durum onları çok memnun ettiğinden dolayı şu ana kadar tam 8 milyonu aşkın kullanıcıya hitap ediyor.

Minecraft bu durumdan dolayı en çok sevilen video oyunlarından biridir. 16 bitlik bir oyun olmasına karşın, bu kadar büyük bir oyuncu kitlesine hitap eden Minecraft, bu durumu daha da geliştirmek için sürekli yeni güncellemeler getiriyor.

1.7.3 ve 1.7.4 sürümleriyle pek çok oyuncunun gönlünde taht kurmayı başaran Minecraft 1.7.4, bizim sitemiz aracılığıyla sizlere anlatılacak ve sizin oyundan pek çok şey kazanmanıza neden olacaktır.

Minecraft oyunu oynarken gerçekten oyunda korku, heyecan ve aksiyon yaşayacaksınız, hem savaşacak hem çok eğleneceksiniz. Hem de kendi dünyanızı yaratırken eğlenceli dakikalar geçireceksiniz. Oyunu oynarken sınırların olmadığının farkına varacaksınız. Sınırsız bir oyun deneyimini görecek ve oyundaki her şeyi elde etmek için bir yarış için gireceksiniz. Siz de farklı bir deneyimin bir parçası olmak istiyorsanız, kısa bir süre içinde Minecraft oyununa başlamalısınız. Bu yeniliğin sonsuzluğunun farkına varın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder